ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ - ISO 9001:2015

Το ISO 9001 είναι το πιο διαδεδομένο και αναγνωρισμένο διεθνώς Πρότυπο για την διαχείριση της ποιότητας. Το Πρότυπο αποτυπώνει τις απαιτήσεις για τον συστηματικό έλεγχο των λειτουργιών μιας εταιρείας, ώστε να εξασφαλίζεται η ικανοποίηση των αναγκών και των απαιτήσεων του πελάτη.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ:

Το πρότυπο ISO 9001 είναι κατάλληλο για όλες τις κατηγορίες των εταιρειών, ανεξάρτητα από το είδος, το μέγεθος και το παρεχόμενο προϊόν ή υπηρεσία.

Στην πραγματικότητα, μια από τις βασικές βελτιώσεις του πρόσφατα αναθεωρημένου προτύπου
ISO 9001: 2015 ήταν να καταστεί πιο εφαρμόσιμo και προσιτό σε όλους τους τύπους επιχειρήσεων.

Μικρότερες εταιρείες που δεν διαθέτουν προσωπικό επιφορτισμένο μόνο με την διαχείριση της ποιότητας, μπορούν ακόμα να απολαύσουν τα οφέλη από την εφαρμογή του προτύπου.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ISO 9001:2015;

Η εφαρμογή ενός συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015 θα σας βοηθήσει:

  • Να αξιολογήσετε το γενικό πλαίσιο της εταιρείας σας για να καθορίσετε ποιος επηρεάζεται από την εργασία σας και τι περιμένουν από εσάς. Αυτό θα σας επιτρέψει να δηλώσετε σαφώς τους στόχους σας και να εντοπίσετε νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.
  • Να θέσετε ως προτεραιότητα τους πελάτες σας, φροντίζοντας να ανταποκρίνεστε με συνέπεια στις ανάγκες τους και να ενισχύετε την ικανοποίησή τους. 
  • Να εργαστείτε με πιο αποτελεσματικό τρόπο, καθώς όλες οι διαδικασίες σας θα ευθυγραμμιστούν, θα κατανοηθούν από όλους στην επιχείρησή σας και θα συμβάλουν στον πληρέστερο αυτοέλεγχο της λειτουργίας της. Με τον τρόπο αυτό θα αυξηθεί η παραγωγικότητα και η αποδοτικότητα, μειώνοντας το εσωτερικό κόστος.
  • Να πληροί τις απαιτούμενες νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις.
  • Να επεκταθείτε σε νέες αγορές, καθώς ορισμένοι τομείς και πελάτες απαιτούν το πρότυπο ISO 9001 για την σύναψη συνεργασίας.
  • Να προσδιορίσετε και να αντιμετωπίσετε τους κινδύνους που σχετίζονται με την επιχείρησή  σας.

    Εάν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας ή επιθυμείτε μια προσφορά για την ανάπτυξη ενός συστήματος στην εταιρεία σας, καλέστε μας στο 2130291333 ή να στείλτε μας μήνυμα στο info@iso4u.gr. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.